In september 2013 heeft Ashley Goedhart de nieuwe dansschool Just Dance opgericht. Zij had al als klein meisje een passie voor dansen en wilde hier graag professioneel mee aan de slag. 

 

Zo heeft zij Just Dance opgestart door de eerste danslessen te geven op een basisschool. Door het grote succes van deze les breidde Just Dance haar lessen al snel uit. Momenteel geeft Ashley les op meerdere basisscholen en in meerdere stijlen. Ooit hoopt zij haar eigen vaste plekje te hebben om de danslessen te geven.

 

 

 

 

Meer over Ashley:

Dat dansen mijn passie is weet iedereen die mij kent. In mijn familie heeft bijna iedereen gedanst, dus ik heb dit van huis uit meegekregen. Als klein meisje ben ik met klassiek ballet begonnen. Na een paar jaar ballet ben ik ook andere dansstijlen gaan volgen. Zo heb ik ook ervaring opgedaan in streetdance, hiphop, jazz en modern. Met veel plezier heb ik ook in een demoteam gedanst waarmee wij veel optredens en danswedstrijden hebben gedaan. 

 

 Mijn grote droom was het hebben van een eigen dansschool. Met het succes van Just Dance is deze droom uitgekomen. Samen met de kinderen beleef ik zoveel plezier aan dansen. Het is heerlijk om mijn passie met hen te delen en om ze nieuwe danspasjes en choreografieën aan te leren.

 

Kom jij een keer mee doen?

Proefles is altijd gratis!